Kausi 2017 oli kotimatsien osalta sitten siinä, jäljellä on enää Interin osalta panokseton vieraspeli Seinäjoella. Kaudesta ei tulosten perusteella paljoa käteen jäänyt. Tietyllä tavalla odotukset todella nimekkään joukkueen suorituksiin olivat ennen kautta kovat ja sitten homma lipesi tavalla tai toisella reisille. Jälkipuinti kauden tuloksellisesta annista ei kumminkaan ole tämän kirjoituksen aiheena.

Kauden viimeinen kotipeli HJK.ta vastaan päättyi tappioon, silti pelin jälkeen ei tullut paljoa tulosta mietittyä. Tähän on parikin syytä. Ensiksi se kaikkein näkyvin, Henri ”PÄNÄ” Lehtosen ura Interin  pelaajana päättyy tähän kauteen ja perjantaina PÄNÄ pelasi viimeisen kotipelin sinimustissa.

Ja taas iski some-raivo allekirjoittaneeseen sen verran, että on nyt pakko hieman avautua.
Luin aamulla uutisen, jossa Espanjan Laliiga pohtii omaa markkinaansa kasvattaakseen mahdollisuutta pelata joitakin liigapelejä oman maansa ulkopuolella. Otsikko oli tietysti nasevasti jotain tyyliin, haluatko El Classicon pelattavaksi omalla takapihallasi?

Edellinen kirjoitukseni osui sattumalta melkoisen turbulenssin alle ja pölyn hälvettyä edessä oli melkoinen epävarmuus tulevasta. Hyvin nopealla aikataululla tuon härdellin jälkeen tullut peli oli etukäteispohdinnassa hyvin avoin, mikä tahansa oli mahdollista.

Marmatin viimeksi puolustuspelin huonoudesta ja piikkini oli suunnattu valmennukseen ja etenkin Fabrizio Piccaretan suuntaan. Tuntuu siltä, että valmennustavassa ja pelaajien peluuttamisessa oli ollut erimielisyyttä, joka oli johtanut henkilöiden kierrätykseen ja ulkoistukseen. Piikkini taisikin olla suunnattu väärään osoitteeseen. Näin käy, kun huutelee aidan takaa ilman tarkkaa tietoa asioiden oikeasta laidasta. No, samapa tuo - koirat haukkuvat ja karavaani kulkee.